TC Eeklo

TC Eeklo

Tc Eeklo is een bruisende club in hartje Eeklo. Tijdens het zomerseizoen kan er op 6 gravelterreinen worden gespeeld vanaf april tot oktober, alsook 2 terreinen in Sportjoy op enkele 100 meter van de club.. De vaste constructie beschikt over 2 indoorvelden met tapijt. In de herfst van 2014 hebben we een splinternieuwe verlichtingsinstallatie geplaatst, waardoor er op vijf outdoorterreinen tot in de late uurtjes kan gespeeld worden. Dankzij onze generator zijn we zelfs voorbereid op het afschakelplan bij elektriciteitstekort en kunnen we in Eeklo gewoon blijven doortennissen...

Voor de kids hebben we naast onze tennisvelden en leuke kidstennismuur, een zonnige grasweide waar er kan worden geravot en gevoetbald. In het bos achter de tennishal worden de leukste kampen gebouwd met gesprokkeld hout... Op het zonneterras is het na de match of training zalig vertoeven tot in de (te...) late uurtjes.
Wie van de outdooraccommodatie gebruik wil maken in de zomer is verplicht om clublid te worden. Dit geldt ook voor spelers die zomerlessen volgen bij de ATTAK Tennis Academy, waarmee we al jaren succesvol samenwerken.
Tijdens de drukke interclub en tornooiperiode kunnen we ook gebruik maken van twee extra gravelterreinen bij Sportjoy op het domein Ithaka in Eeklo.

Voor alle leeftijden hebben we een specifiek aanbod. Graag tot binnenkort !

Korte Moeie 16, 9000 Eeklo

http://www.tceeklo.be

Contact

Jo Van Driessche (+32 476 20 73 15)
+32 9 377 45 87