Tennis & Padelclub Eeklo

Tennis & Padelclub Eeklo

Tc Eeklo is een bruisende club in hartje Eeklo. Het hele jaar door kan er op 4 padelterreinen gespeeld worden & in de indoorhal. Tijdens het zomerseizoen kan er op 6 gravelterreinen worden gespeeld vanaf april tot oktober. De vaste constructie beschikt over 2 indoorvelden met tapijt, vernieuwde LED verlichting & een gezellige kantine in chaletstijl. Tevens is er een verlichtingsinstallatie op de buitenvelden, waardoor er op vijf outdoorterreinen tot in de late uurtjes kan gespeeld worden. Dankzij onze generator zijn we zelfs voorbereid op het afschakelplan bij elektriciteitstekort en kunnen we in Eeklo gewoon blijven doortennissen...

Voor de kids hebben we naast onze tennisvelden en leuke kidstennismuur, minitennisveld beschilderd op de grond & een fantastische speeltuin: goed zichtbaar naar het terras terwijl de ouders van een drankje genieten. Op het zonneterras is het na de match of training zalig vertoeven tot in de (te...) late uurtjes.
Wie van de outdooraccommodatie gebruik wil maken in de zomer is verplicht om clublid te worden. Dit geldt ook voor spelers die zomerlessen volgen bij de ATTAK Tennis & Padel Academy, waarmee we al jaren succesvol samenwerken. Samen zijn we uitgegroeid tot jeugdvriendelijke tennisclub met Erkende Kidsschool & Toptennisschool en staan we in de top 10 van Vlaanderen op het kwaliteitslabel. 
Tijdens de drukke interclub en tornooiperiode kunnen we ook gebruik maken van twee extra gravelterreinen bij Sportjoy op het domein Ithaka in Eeklo.

Voor alle leeftijden hebben we een specifiek aanbod. Graag tot binnenkort !

Korte Moeie 16, 9000 Eeklo

http://www.tceeklo.be

Contact

Christophe Heynze (+32 485 929504)
+32 9 377 45 87