Tennis- & Padelclub Eeklo

Tennis- & Padelclub Eeklo

Tennis- & Padelclub Eeklo is een bruisende club in hartje Eeklo. Het hele jaar door kan er op 4 padelterreinen gespeeld worden & in de indoorhal. Tijdens het zomerseizoen kan er op 6 gravelterreinen worden gespeeld vanaf april tot oktober. De vaste constructie beschikt over 2 indoorvelden met tapijt, vernieuwde LED verlichting & een gezellige kantine in chaletstijl. Tevens is er een verlichtingsinstallatie op de buitenvelden, waardoor er op vijf outdoorterreinen tot in de late uurtjes kan gespeeld worden.

Voor de kids hebben we naast onze tennisvelden en leuke kidstennismuur, minitennisveld beschilderd op de grond & een fantastische speeltuin: goed zichtbaar naar het terras terwijl de ouders van een drankje genieten. Op het zonneterras is het na de match of training zalig vertoeven tot in de (te...) late uurtjes.
Wie van de outdooraccommodatie gebruik wil maken in de zomer is verplicht om clublid te worden. Dit geldt ook voor spelers die zomerlessen volgen bij de ATTAK Tennis & Padel Academy, waarmee we al jaren succesvol samenwerken. Samen zijn we uitgegroeid tot jeugdvriendelijke tennisclub met Erkende Kidsschool & Toptennisschool en staan we in de top 10 van Vlaanderen op het kwaliteitslabel. Hierdoor hebben we dan ook voor alle leeftijden een specifiek aanbod.
Tijdens de drukke interclub en tornooiperiode kunnen we ook gebruik maken van de padelterreinen op de Sportjoy in Eeklo.

Graag tot binnenkort!

Korte Moeie 16, 9000 Eeklo

http://www.tceeklo.be

Contact

Christophe Heynze
+32 470 69 40 09